Storingsnummer 24/7 070-3562168

Beheerder Brandmeldinstallatie

Cursussen voor totale veiligheid door vakmensen

Safety 2 B.V. is een kennishuis met uitstekend opgeleide vakmensen. Met als grote voordeel natuurlijk dat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen op het gebied van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Als totaalpartner in veiligheidsoplossingen.

Maar voor uw totale veiligheid gaan we nog een stap verder:

Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI)

Wij verwerken onze kennis en ervaring niet alleen in de geleverde diensten en producten, maar we delen die kennis ook graag met de aangewezen personen binnen het gebouw waar u ons voor inschakelt. Leuk en dankbaar werk. Noodzakelijk ook, bij de oplevering van brandmeldinstallaties. Na oplevering dient er namelijk een Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI) aanwezig te zijn die de 1) regelgeving kent, 2) weet hoe de installatie werkt en 3) maandelijks een nauwkeurige controle doet op de installatie. 

Tijdens de eendaagse cursus Beheerder Brandmeldinstallatie doet u kennis en inzicht op over de juiste wijze om als deskundig beheerder taken uit te kunnen voeren. Aangevuld met gepaste technische kennis over brandmeldinstallaties en de geldende normen en eisen. Legt u deze cursus met goed gevolg af, mag u zich officieel ‘beheerder brandmeldinstallatie’ noemen.

Wilt u meer weten over deze cursus Beheerder Brandmeldinstallatie?

Wilt u als verantwoordelijke meer weten over onze training en opleiding en bijkomende kosten? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of door het invullen van ons contactformulier.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.