Beheerder Brandmeldinstallatie

Cursussen voor totale veiligheid door vakmensen

Safety 2 is een kennishuis met uitstekend opgeleide vakmensen. Met als grote voordeel natuurlijk dat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen op het gebied van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Als totaalpartner in veiligheidsoplossingen.

Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI)

Conform de regelgeving dient er een deskundig beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) oplocatie aanwezig te zijn. De cursus BBMI geven wij in regio Den Haag. Op aanvraag kunnen wij deze cursus ook bij u op locatie geven, bij aanmelding van minimaal 6 cursisten.

De deskundig beheerder is verantwoordelijk voor de dagelijkse bediening van de brandmeldcentrale, zoals het vaststellen van de aard en locatie van de meldingen , het terugzetten van brand- en storingsmeldingen en correcte registratie verzorgen in het logboek. Ook is het van belang dat de brandmeldcentrale maandelijks wordt getest op werking van de installatie en de storingsdoormelding naar een meldkamer.

Tijdens deze eendaagse cursus BBMI instrueren wij u inzake het correct gebruik van een brandmeld- en ontruimingssysteem, de regelgeving en taken die voor u van toepassing zijn. De kosten voor deze cursus bedragen € 425,00 excl. BTW maar incl. lesmateriaal, lunch en examen.

Bent u reeds beheerder, maar wilt u de taken voor de maandelijkse controles uitbesteden? Dat doen wij graag voor u! Neem voor meer informatie contact met ons op via 070-356 21 68 of via ons contactformulier.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.