Overheden en scholen: brandveiligheid en toegangscontrole

Safety 2 is uw ingang tot de beste veiligheidsoplossingen volgens de juiste regelgeving

Zijn uw brand- en inbraakinstallaties aan vervanging toe? Zoekt u naar gecertificeerde veiligheidsoplossingen voor een nieuw gebouw? Wilt u bij calamiteiten op elk moment van de dag kunnen terugvallen op een erkende partner?

Niet iedereen moet zomaar een school kunnen binnenlopen. En binnen publiek toegankelijke gebouwen, zoals gemeentehuizen, is het niet de bedoeling dat bezoekers en medewerkers overal kunnen komen. Maar wie in het pand aanwezig is, in welke ruimte dan ook, moet erop kunnen vertrouwen dat de nooduitgang nabij is én dat er snel duidelijkheid is over de manier waarop mensen het pand moeten verlaten. Safety 2 is uw ingang tot de beste veiligheidsoplossingen volgens de juiste regelgeving.

Brandveiligheid en ontruiming

Als verantwoordelijke voor de veiligheid binnen uw school, gemeentehuis of ander overheidsgebouw streeft u naar maximale veiligheid voor de leerlingen, medewerkers of bezoekers. Van toegang tot uitgang van het pand of terrein. Dat betekent duidelijke ontruimingsplannen bij calamiteiten en alle benodigde middelen om erger te voorkomen. Zo moeten de aanwezige blusmiddelen, noodverlichting en camerasystemen voldoen aan alle richtlijnen. Dat vraagt om een ervaren en deskundige partner met diepgaande kennis van de regelgeving. Een expert op het gebied van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid, inbraakbeveiliging en toegangscontrole bij scholen, gemeenten en rijksoverheden.

Toegangscontrole

Wilt u registreren wie het pand binnenkomen en verlaten, of gaat het u om beperking van toegang tot, of zelfs binnen, het gebouw? De technologische ontwikkelingen volgen zich ook in de wereld van toegangscontroles razendsnel op en worden steeds overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. U kunt voor elke deur of andere toegang de toegangscontrolesystemen kiezen die u wilt. Dat middel kan per ruimte verschillen, van een toegangspas voor de lobby, een codeslot of vingerafdruk voor een bepaalde afdeling tot een irisscan (biometrie) voor een afgesloten ruimte.

Erkend branddetectiebedrijf, beveiligingsbedrijf en onderhoudsbedrijf

Safety 2 is een erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, een VEB- beveiligingsbedrijf én een REOB- onderhoudsbedrijf. Wij weten exact wat nodig is om uw school, gemeentehuis of rijksgebouw te laten voldoen aan de richtlijnen van het Bouwbesluit. Als kleine en flexibele organisatie kunnen wij snel inspelen op nieuwe situaties. Bovendien zijn wij niet gebonden aan merken en systemen. Met als grote voordeel voor u dat we de beste producten kunnen leveren tegen de scherpste prijzen.

Vrijblijvend advies voor scholen en overheden

Wilt u als verantwoordelijke voor brandveiligheid en toegang bij een school of overheidsgebouw meer weten over de mogelijkheden? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of door het invullen van ons contactformulier.

 

 

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.