Veiligheid voor Vereniging van Eigenaren (VVE)

Safety 2 is uw vertrouwde adres voor ontwerp, installatie, onderhoud en inspectie

Moet veiligheid in en rondom het pand voor uw VVE geen terugkerend agendapunt zijn? Wilt u de beste voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om brandgevaar tijdig te signaleren en ongewenste indringers buiten te houden?

Dat vraagt om duurzame veiligheidsoplossingen en heldere afspraken over het onderhoud van bestaande installaties, conform alle regelgeving. Zonder dat ú daar verder nog over hoeft na te denken. U schakelt daarvoor graag een erkend bedrijf in dat oog heeft voor alle veiligheidsaspecten in het gebouw en u verder alle zorg uit handen neemt. Safety 2 is uw vertrouwde adres om met gebruiksvriendelijke technieken een hoger veiligheidsniveau te bereiken.

Bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid, inbraakbeveiliging en onderhoud

Als merk- en systeemonafhankelijk bedrijf kunnen wij u de beste, gecertificeerde producten leveren tegen de scherpste prijzen. Alles wat uw VVE nodig heeft op het gebied van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging; van blusmiddelen, droge blusleidingen en brandmeldinstallaties tot noodverlichting, vluchtwegen, ontruimingsinstallaties en toegangscontrole (zoals intercom- en camerasystemen). Safety 2 is ook uw adres voor vakkundig onderhoud volgens de hoogste normen op noodverlichting, ontruimingsinstallaties en blusmiddelen.

Safety 2 neemt u alles uit handen

Maakt u zich geen zorgen over het voorbereidende en terugkerende werk; wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van Programma's van Eisen en bovendien bevoegd om de certificering te verzorgen van brand- en inbraakinstallaties. Als uw partner in totale veiligheidsoplossingen kunnen wij alles op het gebied van veiligheid voor u uit handen nemen. Zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw. Het inschakelen van Safety 2 betekent dat uw leden kunnen vertrouwen op toekomstbestendige voorzorgsmaatregelen, zodat bewoners zichzelf tijdig in veiligheid kunnen brengen en schade aan hun eigendommen tot een minimum kunnen beperken.

Wil u als verantwoordelijke meer weten over de mogelijkheden voor uw VVE? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of ons contactformulier.

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.