Safety 2, voor het ontwerp en de installatie, onderhoud en certificering van brandmeld- en beveiligingsinstallaties

16 gecertificeerde medewerkers staan elke dag voor u klaar

Safety 2 is gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Door opgebouwde ervaring en gediplomeerde medewerkers hebben we een brede visie en missie op het gebied van beveiligen! Wij werken landelijk voor particulieren en bedrijven en staan 24 uur per dag voor u klaar met onze eigen servicedienst.

Safety 2 is gespecialiseerd in:

Wie zijn onze klanten

Onze opdrachtgevers zijn onder andere facilitaire bedrijven, gebouwbeheerders, architecten, bouwondernemingen, gemeenten en overheidsinstellingen, industriële bedrijven, makelaars, scholen, woningbouwverenigingen, zakelijke ondernemers en particulieren.

Erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB beveiligingsbedrijf en REOB onderhoudsbedrijf 

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, waarvoor onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold. Als erkend Kenteq leerbedrijf voorzien wij zelf in de opleidingen van medewerkers en kunnen hierdoor een kwalitatief hoogstaand niveau behalen. Safety 2 is een erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, een VEB beveiligingsbedrijf en tevens een REOB onderhoudsbedrijf en mag hierdoor zelfstandig brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties ontwerpen, installeren, onderhouden en certificeren.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.