Vastgoed: veiligheid volgens de juiste normen

Safety 2 is het fundament onder uw beveiliging conform Bouwbesluit

Zeker weten dat uw nieuwe pand of terrein aan alle regelgeving voldoet om ermee te kunnen doen wat u van plan bent? Wilt u op basis van realistisch advies precies de juiste veiligheidsmaatregelen treffen? En laat u die melding brandveilig gebruik liever doen door een specialist?

Om het maximale uit een fabriek, bedrijfspand, kantoorgebouw, wooncomplex of winkelcentrum te halen, wilt u problemen voor zijn op het gebied van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakveiligheid. Dat betekent om te beginnen voldoen aan alle richtlijnen conform Bouwbesluit. En wellicht is dat wel voldoende om uw doelen te behalen. Safety 2 is het fundament onder uw beveiliging conform Bouwbesluit.

Bouwkundige brandpreventie: quick scan en ontwerp veiligheidsplan

Wat uw pand of terrein ook nodig heeft, alles begint bij het leggen van een stevig fundament. Voor industriële bedrijven gelden daarbij andere normen dan woningbouwverenigingen en winkelcentra. Voorop staat dat we een quick scan doen van de huidige status van het pand op het gebied van veiligheid. We inventariseren alles wat van belang is; van de aanwezige brandmeldinstallaties, blusmiddelen en ontruimingsinstallaties tot brandscheidingen en noodverlichting. Op basis van die uitkomsten gaan we terug naar de tekentafel voor een ontwerp waarmee uw pand of terrein (weer) minimaal aan alle eisen van het Bouwbesluit voldoet. Vanwege die grondige aanpak, met oog op bouwkundige brandpreventie en inbraakbeveiliging, weten architecten ons ook vaak te vinden.

Neemt u een nieuw pand in gebruik en wilt u een gebruiksvergunning aanvragen, maar doet u die melding brandveilig gebruik liever niet zelf? Daar helpen wij u graag mee uit de brand!

Inbraakbeveiliging en toegangscontrole

Natuurlijk wilt u ook dat niet zomaar iedereen overal naar binnen kan. Ongenode gasten zijn niet welkom op uw terrein of in uw pand. En ook niet iedereen die thuishoort op dat terrein of in dat pand, mag overal komen. Misschien vindt u het zelfs wel belangrijk (vanwege een mogelijke ontruiming) om precies te weten wie zich op de locatie bevinden. Toegangscontrolesystemen kunnen zo eenvoudig of geavanceerd zijn als u zelf wilt. Van simpele bezoekerspassen en codesloten tot bijna futuristische oplossingen op het gebied van biometrie. Het is maar net wat u nodig heeft om mensen en eigendommen te kunnen beschermen.

KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB- beveiligingsbedrijf én REOB- onderhoudsbedrijf

Safety 2 heeft alle kennis en ervaring in huis voor totale veiligheidsoplossingen van al het denkbare vastgoed. Als erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB-beveiligingsbedrijf én REOB- onderhoudsbedrijf weten wij exact wat nodig is om uw fabriek, bedrijfspand, kantoorgebouw, wooncomplex of winkelcentrum te laten voldoen aan de richtlijnen van het Bouwbesluit. Flexibel als we zijn, door onze ‘platte’ organisatie, zijn we in staat om snel in te spelen op veranderingen. Wij zijn bovendien niet gebonden aan merken en systemen. Dat betekent voor u dat we de beste producten kunnen leveren tegen de scherpste prijzen.

Vrijblijvend advies voor scholen en overheden

Wilt u als eigenaar of gebouwbeheerder meer weten over de mogelijkheden van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakveiligheid? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of door het invullen van ons contactformulier.

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.