Brandveiligheid en inbraakbeveiliging Scheveningen

Meer dan 16 specialisten staan iedere dag voor u klaar

Safety 2, erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB- beveiligingsbedrijf én REOB- onderhoudsbedrijf in regio Scheveningen.

Safety 2 is een erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB- beveiligingsbedrijf én REOB- onderhoudsbedrijf uit Den Haag met Scheveningen als belangrijk werkgebied. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en certificeren brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Dat doen wij helemaal zelfstandig en merkonafhankelijk. Als totaalpartner in bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging staan wij met meer dan 16 specialisten 24/7 voor u klaar en zijn wij overheid, installateurs, vve’s, zorginstellingenvastgoed en particulieren van dienst. 

Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze storingsdienst, of het nu gaat om particulieren of bedrijven. Zo kunt u terecht voor uw storingen op elk moment.

Brandbeveiliging Scheveningen

Safety 2 is in regio Scheveningen uw veilige adres voor branddetectie, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, brandblussers en noodverlichting. Als specialist in brandveiligheid biedt Safety 2 een compleet pakket van veiligheidsoplossingen; van het schrijven van het Programma van Eisen en het aanbrengen van installaties tot het certificeren van de systemen.

Inbraakbeveiliging Scheveningen

Of u nu even de deur uit bent, boven ligt te slapen, of op vakantie gaat; uw woning of gebouw moet 24/7 bestand zijn tegen ongewenste bezoekers. Bestand tegen inbraak. Een bedradingsinstallatie, een draadloos alarmsysteem, toegangscontrole, een beveiligingscamera en intercomsystemen. Allerlei mogelijkheden voor een functionele, gebruiksvriendelijke en bovenal betrouwbare inbraakbeveiliging. Safety 2 staat voor zowel particuliere woningen als zakelijk vastgoed en overheidsgebouwen in regio Scheveningen klaar op het gebied van inbraakbeveiliging.

Waarom kiest u Safety 2 in Scheveningen?

Safety 2 onderscheidt zich in Scheveningen door klant-, servicegericht en vakkundig te werk te gaan. Safety 2 hecht 24/7 waarde aan persoonlijk contact en geeft u als erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB- beveiligingsbedrijf én REOB- onderhoudsbedrijf gericht advies. Meer dan 16 specialisten zijn geschoold en houden door scholing ook nog eens hun vakkennis bij, zodat zij op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen in bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Dit gaat gepaard met het in bezit hebben van diverse certificeringen voor verschillende werkgebieden.

Specialismen Safety 2 

U kunt – als potentiële klant uit (regio) Scheveningen– gebruik maken van de jarenlange ervaring van onze specliasten en acht specialismen van Safety 2:

 • Bouwkundige brandveiligheid. Safety 2 is de specialist in advies over bouwkundige brandpreventie en het aanbrengen van brandwerende voorzieningen. Dankzij de kennis en ervaring die we hebben opgedaan in al het denkbare vastgoed, zijn we uw ideale sparringpartner in het vinden van de beste én goedkoopste oplossing voor uw gebouw of terrein. Zonder verrassingen achteraf.

  » Lees meer over bouwkundige brandveiligheid

 • Brandveiligheid. Als specialist in brandveiligheid biedt Safety 2 een compleet pakket van veiligheidsoplossingen; van het schrijven van het Programma van Eisen en het aanbrengen van installaties tot het certificeren van de systemen.

  » Lees meer over brandveiligheid

 • Noodverlichting. Als werkgever, gebouwbeheerder of vastgoedeigenaar bent u verplicht om te zorgen dat mensen de vluchtroute richting de uitgang makkelijk weten te vinden. Ook wanneer de stroom uitvalt of rook het zicht belemmert. Safety 2 is gespecialiseerd in het aansluiten van noodverlichting en vluchtwegsignalering, zodat de nooduitgang nooit ver weg is

  » Lees meer over noodverlichting

 • Inbraakbeveiliging. Safety 2 biedt op basis van een risicoanalyse beveiliging voor de particuliere als zakelijke markt en installeert mogelijkheden als alarmsystemen, toegangscontrole en CCTV.

  » Lees meer over inbraakbeveiliging

 • Onderhoud en technisch beheer. Safety 2 is een erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB-beveiligingsbedrijf én REOB-onderhoudsbedrijf. Dat laatste betekent dat wij bevoegd zijn om regulier en periodiek onderhoud uit te voeren voor bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging.

  » Lees meer over onderhoud en technisch beheer

 • Advies. Safety 2 is een merk- en systeemonafhankelijk adviesbureau voor al uw vragen over bouwkundige brandpreventie en brandveiligheid. Met ons ene oog gericht op de veiligheid en het andere oog op uw kostenplaatje, denken wij mee bij de (her)indeling en (her)inrichting van uw gebouw. Volgens de richtlijnen van het Bouwbesluit.

  » Lees meer over advies

 • Gebruiksmeldingen. Wanneer u een nieuw gebouw in gebruik neemt, is het wellicht noodzakelijk dat u een melding ‘brandveilig’ doet. Of dat zo is, hangt van waar u het gebouw voor gebruikt. Maar als u een melding moet doen, is het de bedoeling dat u het bevoegd gezag informeert over de aard en omvang van het gebouw, het aantal aanwezige personen en getroffen brandveiligheidsvoorzieningen. Safety 2 doet melding brandveilig gebruik conform Bouwbesluit.

  » Lees meer over gebruiksmeldingen

 • Training en opleiding. Safety 2 is een kennishuis met in alle kamers uitstekend opgeleide vakmensen. Met als grote voordeel natuurlijk dat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen op het gebied van bouwkundige brandpreventie, brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Als totaalpartner in veiligheidsoplossingen. Maar voor totale veiligheid gaan we nog een stap verder door het delen van kennis.

  » Lees meer over training en opleiding

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via 070-3562168 of vul ons contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.