Particulieren: inbraakbeveiliging voor huizen

Voor de beste en nieuwste oplossingen klopt u aan bij Safety 2

Niets aan het toeval overlaten als het aankomt op de inbraakbeveiliging van uw huis? Wilt u dag en nacht kunnen vertrouwen op uw alarmsysteem? Zelfs vanaf uw vakantieadres, of wanneer u op reis bent voor zaken?

De mogelijkheden om uw huis 24/7 te beschermen tegen ongewenste bezoekers zijn eindeloos. Dankzij alle ontwikkelingen op het gebied van domotica zijn we onder meer in staat om (draadloze) koppelingen te maken met andere elektrische apparaten en systemen in uw huis. De beveiliging in en rondom uw huis kan zo geavanceerd en uitgebreid als u wilt. Maar minimaal volgens de norm van Politiekeurmerk Veilig Wonen. Voor de beste en nieuwste oplossingen voor inbraakbeveiliging klopt u aan bij Safety 2.

Inbraakpreventie: van beveiligingscamera en intercom tot biometrie

Safety 2 is de tijd vooruit en weet precies welke innovatieve producten mogelijk en beschikbaar zijn om uw woning optimaal te beveiligen. En belangrijk, onze specialisten weten vooral wat u nodig heeft om met een gerust hart de deur achter u dicht te kunnen trekken. Of het nu gaat om een beveiligingscamera, intercomsysteem met video of toegangscontrole via een irisscan; samen met u stellen we vast wat de beste veiligheidsoplossingen zijn voor uw huis in combinatie met uw specifieke wensen, zoals de koppeling met uw smartphone. Om een voorbeeld te noemen.

Beveiligingssystemen die de kans op inbraak op verkleinen

Elk huis is anders en ieder mens is anders. Dat betekent advies en producten op maat. Het vertrekpunt daarvan is de huidige staat van uw beveiliging in beeld brengen. En wat vindt de verzekering dat uw huis qua inbraakbeveiliging ten minste nodig heeft? Op basis van die analyse kunnen wij een concept (ofwel, ‘projectering’) maken, met daarin helder omschreven welke inbraaksystemen en specifieke producten we in en rondom uw woning kunnen installeren om de kans op inbraak aanzienlijk te verkleinen.   

Meer weten over beveiliging van uw huis?

Safety 2 is merk- en systeemonafhankelijk. Tegen de scherpste prijzen kunnen wij u de beste, gecertificeerde producten leveren. Wilt u als particulier meer weten over de mogelijkheden van inbraakbeveiliging en brandveiligheid voor uw huis? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of door het invullen van ons contactformulier.

 

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.