Storingsnummer 24/7 +31703562168

Inbraakbeveiliging, 24/7 bestand tegen ongewenste bezoekers.

Bedradingsinstallatie, draadloze alarmsysteem, toegangscontrole, beveiligingscamera, intercomsystemen

Of u nu even de deur uit bent, boven ligt te slapen, of op vakantie gaat; uw woning of gebouw moet 24/7 bestand zijn tegen ongewenste bezoekers. Bestand tegen inbraak. Het voorkomen van diefstal en vernielingen (inbraakbeveiliging) vraagt dan ook om functionele, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en wellicht om een hightech alarmcentrale. Denk aan een draadloos alarmsysteem, toegang via biometrie en een geavanceerde beveiligingscamera.

Safety 2 B.V. heeft als beveiligingsbedrijf specialisten in huis op het gebied van inbraakbeveiliging voor zowel particuliere woningen als zakelijk vastgoed en overheidsgebouwen. Zij beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is voor uw specifieke doelen en wensen. Of u nu met de allernieuwste technische snufjes wilt voorkomen dat waardevolle spullen uit uw huis worden gestolen, of dat u gewoon functionele en betrouwbare middelen nodig heeft voor de bescherming van uw bedrijfspand of overheidsgebouw. Wij komen graag langs om de mate van inbraakveiligheid van uw woning (minimaal volgens de norm van Politiekeurmerk Veilig Wonen) of gebouw vast te stellen en de mogelijkheden met u door te nemen:

Inbraakbeveiliging: bedradingsinstallaties en draadloze alarmsystemen

Een professioneel inbraaksignaleringssysteem schrikt inbrekers af én garandeert bij een eventuele calamiteit (in samenwerking met een meldkamer) razendsnelle en adequate opvolging. Of dat inbraaksignaleringssysteem nu bedraad of draadloos is, of een combinatie van beide, de inbraakbeveiliging van uw huis of pand kan zo uitgebreid zijn als u maar wilt.

Alarmsysteem: bedraad of draadloos

Bedradingsinstallaties zijn ideaal voor met name nieuwbouw en bedrijfspanden. Samen met bewegingssensoren, magneetcontacten of glasbreukmelders vormen ze een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem installeren we vooral in bestaande woningen. Als gebruiker kunt u het alarmsignaal dan laten afgaan wanneer u wilt. Via het ‘slow-whoop-alarm’ gaat het signaal direct door naar de juiste bestemming, wat een meldkamer, gsm of privé-nummer kan zijn. Wilt u het alarmsysteem vanuit alle uithoeken in de wereld kunnen bedienen? Safety 2 kan zelfs een draadloos alarmsysteem met speciaal ontwikkelde app voor u regelen. Ideaal voor als u live (eventueel vanuit alle uithoeken in de wereld) wilt kunnen meekijken om altijd als eerste te zien wat uw alarmsysteem registreert.

Toegangscontrole; van codeslot tot biometrie

Bij een overheidsgebouw of kinderdagverblijf is de toegang streng en vaak begrensd. Terwijl zorginstellingen juist willen dat begeleiders zich vrij kunnen bewegen om ergens snel te kunnen zijn. Met de geavanceerde technieken van nu, zoals vingerafdruk, vingerscan en biometrie, zijn de mogelijkheden voor toegangscontrole eindeloos. Of het nu gaat om de registratie van bezoekers, (onder meer handig bij een ontruiming) of het autoriseren van medewerkers tot een bepaald niveau, bijvoorbeeld om de toegang te beperken tot een serverruimte. Wij leveren toegangscontrolesystemen voor elke deur of andersoortige toegang. U heeft de keuze uit een beveiligingssysteem met codeslot, toegangspassen of herkenning door biometrie (zoals irisscan). Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Beveiligingscamera; CCTV camerasysteem

U wilt vooral camerabeelden in en rond uw gebouw opnemen om later eventueel terug te kijken, of zoekt u een beveiligingscamera om live op uw telefoon te kunnen zien wat binnen en buiten uw huis gebeurt? Bij beveiligingsbedrijf Safety 2 kunt u aankloppen voor het CCTV (closed-circuit television)-beveiligingssysteem, een camerasysteem dat gebruikmaakt van beelden van één of meerdere bewakingscamera’s. Met dit systeem slaat u de videobeelden op, eventueel voor langere tijd, zodat u ze na inbraak of andere calamiteiten direct kunt terugkijken. CCTV maakt het ook mogelijk de beelden live te bekijken met uw smartphone. Op die manier bent u ongewenste bezoekers en handelingen snel op het spoor.

Intercomsystemen; video-intercom verhoogt het veiligheidsniveau

Wie staat daar zo laat in de avond voor de deur? Dat wilt u graag weten, u doet niet zomaar open. Een (video)intercom is voor veel mensen dé uitkomst om ongewenste bezoekers buiten te houden. Om het veiligheidsniveau te verhogen binnen uw appartementencomplex, kantoor of ander gebouw. De gemoedsrust die een goed intercomsysteem brengt, is belangrijk. Daarom wel zo prettig dat eenvoudige intercomsystemen tegenwoordig zeer betaalbaar zijn. Maar natuurlijk zijn er ook hele geavanceerde en exclusieve modellen (met video) beschikbaar. Safety 2 heeft als beveiligingsbedrijf de kennis van en ervaring om alle denkbare intercomsystemen te installeren. Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken.

Risicoanalyse en projectering

Het installeren professionele inbraakbeveiliging valt of staat met een scherpe risicoanalyse. Hoe staat het nu met de inbraakbeveiliging van uw woning of pand? Wat eist de verzekering en wat wilt u zelf? Op basis van een zorgvuldige investering stellen wij een projectering op. Naast een uitvoerige beschrijving van de opdracht, leest u in deze projectering terug welke installaties en systemen nodig zijn om uw inbraakveiligheid naar een hoger niveau te brengen.

Vrijblijvend advies inbraakbeveiliging

Wilt u als verantwoordelijke meer weten over de mogelijkheden van inbraakbeveiliging? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of door het invullen van ons contactformulier.

Voor brandblusmiddelen, brandmeldinstallaties en noodverlichting is jaarlijkse controle verplicht. Niet alleen vanuit de overheid, maar voor uw verzekering is het kunnen overdragen van controle rapporten na een brand verplicht en zonder bent u niet verzekerd. Safety2 ondersteunt en ontzorgt u daarin.

Safety 2 onderhoudt, beheert en geeft ondersteuning

1.  Jaarlijkse controle volgens afspraak
2. Vervangende middelen wanneer dat nodig is
3. Na onderhoud een digitale rapportage en altijd inzichtelijk via ons online portaal.
4. Brand gehad? Wij ondersteunen u voor uw verzekering

Onderhoud aanvragen

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.