Inbraakbeveiliging, 24/7 bestand tegen ongewenste bezoekers.

Bedradingsinstallatie, draadloze alarmsysteem, toegangscontrole, beveiligingscamera, intercomsystemen

Of u nu even de deur uit bent, boven ligt te slapen, of op vakantie gaat; uw woning of gebouw moet 24/7 bestand zijn tegen ongewenste bezoekers. Bestand tegen inbraak. Het voorkomen van diefstal en vernielingen (inbraakbeveiliging) vraagt dan ook om functionele, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en wellicht om een hightech alarmcentrale. Denk aan een draadloos alarmsysteem, toegang via biometrie en een geavanceerde beveiligingscamera.

Safety 2 heeft als beveiligingsbedrijf specialisten in huis op het gebied van inbraakbeveiliging voor zowel particuliere woningen als zakelijk vastgoed en overheidsgebouwen. Zij beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is voor uw specifieke doelen en wensen. Of u nu met de allernieuwste technische snufjes wilt voorkomen dat waardevolle spullen uit uw huis worden gestolen, of dat u gewoon functionele en betrouwbare middelen nodig heeft voor de bescherming van uw bedrijfspand of overheidsgebouw. Wij komen graag langs om de mate van inbraakveiligheid van uw woning (minimaal volgens de norm van Politiekeurmerk Veilig Wonen) of gebouw vast te stellen en de mogelijkheden met u door te nemen:

Inbraakbeveiliging: bedradingsinstallaties en draadloze alarmsystemen

Een professioneel inbraaksignaleringssysteem schrikt inbrekers af én garandeert bij een eventuele calamiteit (in samenwerking met een meldkamer) razendsnelle en adequate opvolging. Of dat inbraaksignaleringssysteem nu bedraad of draadloos is, of een combinatie van beide, de inbraakbeveiliging van uw huis of pand kan zo uitgebreid zijn als u maar wilt.

Vrijblijvend advies inbraakbeveiliging

Wilt u als verantwoordelijke meer weten over de mogelijkheden van inbraakbeveiliging? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of door het invullen van ons contactformulier.

Voor brandblusmiddelen, brandmeldinstallaties en noodverlichting is jaarlijkse controle verplicht. Niet alleen vanuit de overheid, maar voor uw verzekering is het kunnen overdragen van controle rapporten na een brand verplicht en zonder bent u niet verzekerd. Safety2 ondersteunt en ontzorgt u daarin.

Safety 2 onderhoudt, beheert en geeft ondersteuning

1.  Jaarlijkse controle volgens afspraak
2. Vervangende middelen wanneer dat nodig is
3. Na onderhoud een digitale rapportage en altijd inzichtelijk via ons online portaal.
4. Brand gehad? Wij ondersteunen u voor uw verzekering

Onderhoud aanvragen

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.