Installatiebedrijven: klanten een totaaloplossing bieden

Safety 2 is uw ontbrekende schakel voor gecertificeerde veiligheid

Aanbesteding gewonnen, maar als installatiebedrijf kunt u zelf geen gecertificeerde brandmeldinstallaties leveren, installeren en onderhouden?  Wilt u onder de certificering van een ander bedrijf diensten en producten kunnen aanbieden? 

Met Safety 2 is het makkelijk schakelen. Namens u kunnen wij Programma’s van Eisen en projecteringsontwerpen maken en certificeringen verzorgen. Daarnaast begeleiden wij ook opgeleide mensen bij projecten op het gebied van brandveiligheid en inbraakveiligheid. Safety 2 is uw ontbrekende schakel voor gecertificeerde veiligheid.

Installaties conform Bouwbesluit

Om uw oplevering compleet te maken, kunnen wij installaties en ander materiaal leveren, monteren, onderhouden én certificeren. Het Bouwbesluit kennen we tot in de kleinste details en die kennis helpt ons om samen met u de juiste veiligheidsoplossing te vinden voor uw klant. Aan onze hand verdwaalt u als installatiebedrijf niet in het woud aan regels.

KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB- beveiligingsbedrijf én REOB- onderhoudsbedrijf

Safety 2 heeft alle kennis en ervaring in huis voor totale veiligheidsoplossingen in alle denkbare sectoren. Als erkend KIWA-NCP branddetectiebedrijf, VEB-beveiligingsbedrijf én REOB- onderhoudsbedrijf weten wij exact wat nodig is om panden en terreinen te laten voldoen aan de richtlijnen van het Bouwbesluit. Flexibel als we zijn, door onze ‘platte’ organisatie, zijn we in staat om snel te schakelen. Wij zijn bovendien niet gebonden aan merken en systemen, zodat we ook voor u als installatiebedrijf de beste gecertificeerde producten kunnen leveren tegen de scherpste prijzen.

Vrijblijvend advies voor installatiebedrijven

Wilt u als installatiebedrijf meer weten over wat het in de praktijk betekent om partner te zijn van Safety 2? Neem voor een vrijblijvend en goed advies contact met ons op via 070-3562168 of door het invullen van ons contactformulier.

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.